073 522 43 40 info@metanoova.se

HYR LOKAL I STOCKHOLM

(klicka på bilderna för att få information om våra lokaler samt pris).

Hyr lokal för kurser, utbildning, behandling, samtal och coaching i Stockholm

Behöver du en lokal i utbildningssyfte eller för att hålla konferens, coaching eller föreläsningar? Med vårt utbud av kurs- och utbildningslokaler blir de värdefulla timmar som du vistas där för att föreläsa, undervisa eller lyssna, lättare. Alla våra lokaler ligger centralt i Stockholm och har ljusa rum, inbjudande interiör och plats för både större och mindre grupper.

I våra sekelskifteslokaler mitt på Södermalm finns det möjlighet att både ge individuella behandlingar och ha större gruppcoaching. Flera rum i olika storlekar finns att tillgå för den som behöver, samt ett välutrustat och hemtrevligt kök att fika, äta eller umgås i. Lokalerna går att hyra från 10 kvm till 56 kvm, beroende på hur stort utrymme du behöver.

En mysig och inbjudande atmosfär förenklar både för att kunna föreläsa, diskutera och göra praktiska övningar och sedan utvärdera resultaten.

 

Ljusa och välförsedda uthyrningslokaler

Alla kurslokaler från MetaNoova Center ligger i en vacker sekelskiftesbyggnad på Södermalm i centrala Stockholm, alldeles intill Slussen med närhet till tunnelbana och bussar. Samt gångavstånd till allehanda kaféer och restauranger. Golven i lokalerna är parkettgolv och det är högt till tak vilket främjar akustiken. Den långa och välkomnande hallen gör det till en trevlig och ombonad mötesplats innan och efter kursen där folk kan samlas för lite småprat. Stora, ljusa fönster ger fin utsikt över vår vackra stad.

Adress: Götgatan 11

 

Hämta inspiration

Utbildning gör sig alltid bäst i en inspirerande och vänlig miljö där alla får chans att komma varandra närmare. Våra lokaler har fått olika namn som alla för tankarna till självutveckling och välbefinnande:

 1. Friheten
 2. Balansen
 3. Helheten
 4. Kreativiteten
 5. Inspirationen
 6. Kraften

Varje lokal kommer med olika egenskaper, utrustning, kvadratmeter och utrustning. Välj det rummet som passar just dig bäst.

Utrustning i utbildningssyfte

När du hyr en lokal från oss så kan du välja rum där all eller en viss del av följande utrustning ingår.

 • Whiteboard
 • Blädderblock
 • Projektor
 • Musikanläggning
 • Filmduk
 • Ljudanläggning m.m

 

MetaNoovas flexibla hyrtider

Du kan hyra lokalen per timme, dagsvis eller i längre perioder utifrån dina specifika behov. Hos MetaNoova vill vi att alla typer av verksamheter, oavsett bransch och storlek, ska kunna utnyttja möjligheten att växa och ägna sig åt välbehövlig utveckling och lärande. Klicka dig in på samtliga bilder för att få en bättre uppfattning av vad vi erbjuder.

 

Dagtid: innebär att man disponerar rummet klockan kl 08-17

Kvällstid: innebär att man disponerar rummet klockan kl 18-22

Pris: klicka på bilden av den lokal du önskar hyra för info om pris

Moms: tillkommer på samtliga priser

Betalningsvillkor: 10 dagar netto

Vid bokning av lokal ber vi er kontakta Tilda Bergman 0735-22 43 40 eller info@metanoova.se