070 775 43 71 info@metanoova.se

LEDARSKAPSUTVECKLING FÖR DELAKTIGHET OCH FÖRÄNDRING

Stärk dig själv som ledare

Att leda grupper och projekt kräver kompetens. Det krävs ett stort ansvar i arbetsprocessen, organisationen och samarbetet mellan medarbetarna. Genom konkreta verktyg och kunskap kan du verka för snabb och långsiktig förändring, delaktighet och god kommunikation – kan och orkar du ta på dig rollen som chef eller ledare med framgång.

 

Nyckeln till utveckling

Ingen föds fullärd. Alla behöver vi hjälp att utveckla våra förmågor och hanterande av olika situationer. Ledarskapsutveckling handlar om agerande som stämmer överens med behoven för att komma framåt. Det är en ständig förändringsprocess som bör tas på största allvar. Detta eftersom ett tydligt och konstruktivt ledarskap ofta är synonym med verksamhetens eller projektets framgång och effektivitet.

Under vår ledarskapsutvecklingskurs som pågår under 3 intensiva dagar får du gripbar och nyttig träning för att formas till en tydlig ledare med respekt och perspektiv för det som ska uppnås.

 

Kursinnehåll

Kursen om ledarskapsutveckling innehåller flera givande moment. När kursen är avslutad kommer du att bredda dina vyer, hantera mer avancerade situationer och kunna framträda som spindeln i nätet i din verksamhet, grupp eller projekt. Övningar och/eller teori ingår i kursen som sedan berikar dig med följande kompetenser.

 

  • Förmågan att ge och ta emot sorterad feedback
  • Möjligheten att hantera medarbetarsamtal, lönesamtal, coacha medarbetare och agera mentor på ett skickligt sätt
  • Planera och effektivisera möten
  • Fallenheten att kunna se intentioner inom kommunikation (gester, tonfall, beteenden, förhållningssätt m.m)
  • Konfliktlösning och konflikthantering
  • Stresshantering och stressförebyggande åtgärder
  • Skapa hållbara förändringar med hjälp av en helhetssyn

Systemisk hjärnforskning

Systemisk hjärnforskning är själva kärnan i vår kurs. Det innebär att hela hjärnan stimuleras för att kunna förstå en helhet. Med systemisk hjärnforskning lär du dig att bli flexibel, kreativ, få förmåga att kunna prioritera och öka möjligheten till ett bestående förändringsarbete. Genom att inkludera hela hjärnan blir dina receptorer mer öppna, vilket är positivt på alla sätt.

 

Jobba mot gemensamma mål

Ett mål uppnås allra bäst om samtliga medarbetare är delaktiga och känner att de har ett värde och ett finger med i spelet. Här har du som ledare ett övergripande ansvar att få alla att känna trivsel och må bra. I samma veva ger du klarhet i att varje medarbetare får veta exakt sina uppgifter och förstå vad målet eller syftet av projektet eller arbetet handlar om. Att inkludera och informera är grunderna för framgång i ett team. Med MetaNoovas kurs får ni alla roligt på jobbet tack vare dina nya framgångsrecept.

 

Vem passar som deltagare?

MetaNoovas ledarskapsutvecklingskurs riktar sig till alla branscher där olika ledningsgrupper och/eller förgrundspersoner bär det yttersta ansvaret. Det är ett steg i rätt riktning för att lyfta både dig själv och dina medarbetare till nya nivåer och upptäcka en framgångssaga oavsett projekt.

Detta kan också hjälpa dig/er att stärka ert eget varumärke och klättra både inom ert verksamhetsområde och bland era konkurrenter. Ett företag med intern stabilitet och samarbetsförmåga ligger alltid steget före.

 

Datum kursstarter

Våren 2020:  25-27 mars

Tid: kl 09.00 - 17.00

Plats: MetaNoova Center, Götgatan 11, Stockholm. T-bana Slussen.

Pris: 9 500 kr exkl moms

Anmälan: senast 2 veckor före kursstart

Referenser från kursdeltagare:

– Otroligt nyttigt och lärorikt att få den här kompetensen.

– Mina relationer har blivit  bättre! Den bästa ledarskapskurs jag gått! Den känns ny och uppdaterad!

– Kanon att kursen fokuserade på hela människan!

– Jag har nytta av det jag lärde mig även privat!

För mer information, kontakta Lena Bergman 070-775 43 71 eller lena.bergman@metanoova.se

Anmälan är bindande.