073 522 43 40 info@metanoova.se

VI SOM SAMARBETAR PÅ METANOOVA

Lena Bergman

Lena driver företaget MetaNoova Utbildning AB. Hon är utbildad inom hälsa, kommunikation, ledarskap, pedagogik och psykologi. Har lång erfarenhet av att utbilda och coacha individer och grupper i kommunikation och förändringsarbete. Hennes drivkraft är att individer, grupper och organisationer får tillgång till sina resurser, som skapar lust och motivation att arbeta mot gemensamma mål.

Sagt om Lena: ”Lena är en fantastisk pedagog och kreativ historieberättare. Hon har förmåga att inspirera till förändring och utveckling.

Lena Bergman, 070-775 43 71, lena.bergman@metanoova.se

Tilda Bergman

Tilda ansvarar för administration samt bokning och planering när det gäller uthyrning av lokalerna på MetaNoova Center. Hon har också hand om administration när det gäller utbildningen och kursverksamheten. Hon är certifierad på avanceradnivå i Kommunikation och Förändringsarbete.

Sagt om Tilda: ”Tilda är en snabbfixare och bra på att hitta lösningar!

Tilda Bergman, 073- 522 43 40, info@metanoova.se

Katrin Nylander

katrin har sen starten varit delaktig i utvecklingen av MetaNoova Utbildning AB och MetaNoova Center. Hon är grafisk formgivare och marknadsförare. Katrin är en visionär och strateg som ser möjligheter i utveckling-och förbättringsarbetet på MetaNoova. Hennes drivkraft och engagemang ligger i mötet med människor i alla åldrar.

Sagt om Katrin: ”Hon har en energi som är grym, sinnesskarp som få, fantasirik och klok.”

Katrin Nylander, 070 – 568 51 10, katrin@petterssonnylander.se

Våra coacher och konsulter

Tiina Piippo Hagman

Tiina jobbar med förändrings- och utvecklingsarbete inom olika områden: medarbetar/ledarcoaching, team- och organisationsutveckling samt kundkommunikation i telefonmötet och i det fysiska mötet. Hon har mångårig erfarenhet som chef inom försäljning i bank- och försäkringsbranschen, där hon genomfört förändringsarbete på organisation, grupp och individnivå. Hennes drivkraft är att skapa bestående förändringar som gör skillnad.

Sagt om Tiina: ”Oavsett vilket uppdrag Tiina tar sig an är det med engagemang och energi i kombination med prestigelöshet. Tiina har ett stort intresse för, och tro på, människors förmåga.”

Tiina Piipo Hagman, tiina.p.hagman@metanoova.se

 

Ulla Achtman

Ulla är utbildad inom Personal- och arbetslivsfrågor med inriktning på människors lärande och utveckling. Hon har bred erfarenhet av att arbeta med vägledning, coachning, samverkan och teamutveckling inom offentlig verksamhet. Ullas drivkraft är att inspirera människor till att använda hela sin kapacitet. Utbildad på Avancerad nivå i Kommunikation och Förändringsarbete.

Sagt om Ulla: ”Ulla är lyhörd i sitt bemötande och visar respekt. Hon håller fokus och har ett helhetsperspektiv. Ulla är omtänksam, drivande och positiv.”

Ulla Achtman, ulla.achtman@metanoova.se

Susanne Wolmesjö

Susanne jobbar som individuell coach där hon även integrerar neurosensomotorisk träning, vilket innefattar hållningsträning och integrering av primära rörelsemönster. Susanne Wolmesjö har en magisterexamen inom pedagogik, och har fördjupade studier inom kognitiv neurovetenskap, hur hjärnan och kroppen påverkar vårt beteende. Hon är utbildad KBT-terapeut och undervisar inom kommunikation, pedagogik och neurosensomotorisk träning.

Hennes drivkrafter är utveckling, lärande och förbättring hos sig själv och andra.

Susanne Wolmesjö, susanne.wolmesjo@metanoova.se

 

 

Julie Ottesen 

Julie är certifierad på avancerad nivå i kommunikation och förändringsarbete. Julie har flera års erfarenhet av att arbeta med både barn och vuxna på grupp-och individnivå. För att du ska uppnå det som är viktigt för dig hjälper Julie till att sortera, reflektera och vägleda samt ge konkreta tips och verktyg att jobba med. Julie brinner för att hjälpa andra att öka medvetenheten om sig själv för att skapa hälsa och uppnå lycka i livet!

Sagt om Julie: ”Julie är en fantastisk coach. Engagerad, trygg och hittar roten i förändringsarbetet som gör skillnad!”

Julie Ottesen,  julie_ottesen@hotmail.com 

Mona Bergman

Mona har mångårig erfarenhet som HR-chef inom försäkringsbranschen. Hon har väglett och coachat chefer och medarbetare till hållbara prestationer och arbetat med utvecklings-och förändringsuppdrag på både grupp och organisationsnivå. Hennes drivkraft är att bidra till utveckling, växt och lärande där individer och grupper har möjlighet att må väl och prestera väl.

Mona Bergman, mona.bergman@rvbq.se