070 775 43 71 info@metanoova.se

‮”‬HITTA DIN VÄG‮”‬‭- ‬KURS FÖR UNGA TJEJER

”Hitta din väg” – Kurs för unga tjejer!

Vi erbjuder möjlighet för åtta tjejer i åldern 15-19 år som är nyfikna på hur de kan stärka sin självkänsla och sitt självförtroende, att gå kursen ”Hitta din väg”. Vi kommer att träffas vid fyra tillfällen och fokus kommer ligga på hur du kan lära mer om att:

  • Hantera stress

  • Sätta gränser

  • Stärka självkänslan och självförtroendet

  • Hitta vägen mot dina mål

Du får kunskap i några kommunikationsnycklar som hjälper dig att uppnå dina mål.

Nästa kursomgång kontakta oss för information.

Tid: 16.00 – 19.00

Plats: MetaNoova Center, Götgatan 11, Stockholm. T-bana Slussen

Kostnad: 4 900 kr (fika med dryck och smörgås ingår)

Anmälan: senast 2 veckor före kursstart

För mer information, kontakta Lena Bergman 070 -775 43 71 eller lena.bergman@metanoova.se

Referens tidigare kursdeltagare:

– Kursen för mig har betytt väldigt mycket. Jag var innan kursen en väldigt försiktig och konflikträdd tjej. Jag höll mig gärna i bakgrunden. Jag prioriterade alltid andra framför mig själv vilket ledde till att jag många gånger mått dåligt och inte tagit hand om mig själv.

Genom kursen lärde jag mig en balansgång där jag både kan prioritera och finnas där för mina kompisar, samtidigt som jag tar hand om mig själv. Jag är idag mycket gladare och säkrare i mig själv, jag vågar säga ifrån när jag inte håller med eller när någon klankar ner på mig och mina kunskaper samt egenskaper. Jag lärde mig att skilja på jag och du.

Innan kursen tog jag på mig allas problem och grötade ner mig i dem så att jag som egentligen inte hade med det att göra, mådde mycket dåligt. Genom kursen lärde jag mig att ta distans från sådant. Jag har blivit mycket bättre på att stå för mig själv och endast ta på mig saker som jag känner att jag klarar av.

Jag mår idag mycket bättre psykiskt än vad jag gjorde innan jag gick kursen på MetaNoova. Om jag fick bestämma är detta en kurs som alla tjejer ska gå!

Ester, 17 år.